SWE  GB 
 
 

 

 

Morrum
Vårfisket

Tidigt på säsongen fångas det mycket fisk i hela ån. Vi har de första dagarna i Mörrumsån, alltså före "kronolax" har sin premiär. Ni fiskar på en privatsträcka och har 1-2 guider som är med hela tiden. Vi fångar mestadels havsöring och lax, där laxarna ofta är riktigt stora. Boendet varierar från hotell till egen stuga 20 m från sträckan.

Maj - Juni
Fiska med oss de sista skälvande dagarna i Maj och Juni. Vi erbjuder ett väldigt bekvämt fiske på privat sträcka med boende vid vattnet och självhushåll. Fiskesträckan ligger i Svängsta ca 9 km från mörrums stad och är 1,1 km lång. I Mörrum fångas varje år stora blanklaxar. Fiskar över 10 kg är inte ovanliga, och fiskar upp mot 20 kg fångas varje år.
Morrum
Höstfisket
Välkomna att fiska med oss i slutet av säsongen. Vi fiskar en privat sträcka där vi har plats för 6-8 fiskande varje dag. Fiskesträckan ligger i Svängsta ca 9 km från mörrums stad och är 1,1 km lång. Sent på säsongen är det både lax och grov havsöring på sträckan. Vi har 6-8 platser per dag och delar in sträckan i 3-4 par. Fisket lottas varje dag för en rättvis fördelning.

Dela |
Rent a guide


 
FISH MORRUM / Friggagatan 19 / 416 64 Göteborg /+46 (0)707 92 82 22